المنت
المنت چیست و چگونه کار می کند ؟
المنت یک رشته سیم نیمه هادی همراه با مقاومت است که خاصیت داغ شوندگی و تحمل جریان الکتریکی بالا را دارا هستند ، به طور نمونه اگر جریان الکتریکی زیادی در یک سیم نازک ساده به شکل المنت برقرار شود ( اتصال کوتاه ) سیم در عرض چند صدم ثانیه ذوب می شود اما المنت ها این خاصیت را ندارند و جریان های بسیار زیادی را می توانند تحمل کنند ،
جنس اصلی المنت ها از جنس نیکروم یا نیکل – کروم است و دارای توان ها یا قدرت های متفاوتی می باشند که انواع آن را در بازار با قیمت بسیار ارزان می توان یافت نمود بیشترین کاربرد المنت ها در بخاری های برقی و آبگرمکن های برقی و سماور برقی و اتو بخار و همچنین چای ساز ها می باشد که کاربردهای فراوان این قطعه قابل نوشتن نیست ، از المنت های کوچک در سشوارها نیز برای افزایش حرارات باد سشوار استفاده می شود .
المنت گرمایی یک سیم دارای مقاومت الکتریکی است که به دور یک استوانهٔ عایق نارسانا از جنس سرامیک یا خاک نسوز پیچیده شدهاست و گذشتن جریان برق از آن گرما تولید میکند. این مقاومتها از جنس کُرُم و نیکل (نیکروم) یا ترکیبات الوکروم ساخته میشوند و با توانهای مختلف در بازار موجودند.
کاربرد المنت در صنعت
از سیم المنت به تنهایی نمیتوان به صورت مستقیم ستفاده کرد زیرا هم اتصال الکتریکی یعنی احتمال برق گرفتگی وجود دارد هم انتقال دما به صورت کند انجام میگیرد که این باعث شکستگی سیم المنت میشود .
سیم المنت ها را با توجه به نوع استفاده درون روکش های عایق شده قرار میدهند که این روکش ها هم انقال دهی دما را بهتر میکنند هم احتمال برق گرفتگی و اتصال الکتریکی را به صفر میرسانند . ما در زیر چند مثال در این مورد میزنیم .
المنت میله ای : روکش کردن سیم در این مورد :ابتدا سیم المنت را به شکل فنر به ابعاد مورد نظر در میاوریم سر و ته سیم المنت را به یک عدد میله رسانا وصل میکنیم فنر داخل لوله مورد نظر قرار میدیم بعد خاک نسوز داخل آن میریزیم و از سرامیکی برای سر و ته آن استفاده میکنیم

المنت
تعریف المنت
یک المنت از رشته سیم نیمه هادی تشکیل شده و قادر است انرژی الکتریکی را از طریق فرایند گرمایش ژول، به گرما تبدیل کند. جریان الکتریسیته از طریق المنت با مقاومت الکتریکی مواجه شده و در نتیجه باعث گرم شدن می شود. بر خلاف اثر ترموالکتریک، این فرایند مستقل از جریان است. یک الم نت اگر با متریال مرغوب و مطابق با تکنولوژی های روز دنیا ساخته شود،
طول عمر بسیار زیادی خواهد داشت. همانطور که می دانید طول عمر هیتر های صنعتی اهمیت زیادی دارد. element ها بسیار ساده به نظر می رسند، اما عوامل گوناگونی وجود دارند که مهندسان بایستی در طراحی این قطعات به آن توجه کنند. حدوداً 20 تا 30 عامل وجود دارد که بر کارایی و عملکرد المن ت ها تأثیر گذارند. اما برخی از عوامل مهم عبارتند از:
- ولتاژ
- جریان
- طول و قطر element
- نوع مواد سازنده
- میزان دمای عملیاتی
- و … .
البته بسیاری از فاکتورهای دیگر هستند که بر روی برخی از المنت ها استفاده می شوند. به عنوان مثال المنت کویل هیتر یکی از آن ها است. این نوع از الم نت ها می توانند در محیط هایی که نیاز به دمای بالاست، به راحتی و بدون هیچ مشکلی مورد استفاده قرار بگیرند. بسیاری از صنایع نظیر صنایع پلاستیک از این تجهیزات در محیط خود استفاده می کنند.
توان خروجی الم نت ها برای تولید حرارت پیش بینی شده در زمان معین نیز حائز اهمیت است. بطور خلاصه سیستم های حرارتی عبارتند:
- تولید
- ذخیره
- انتقال گرما
گرمای ذخیره شده در یک ماده شیمیایی و فیزیکی به عنوان درجه حرارت بالاتر آشکار می شود. به عنوان مثال، یک بلوک گرم از فلز دارای گرمای بیشتری در آن است تا یک بلوک خنک. یک المنت سیلیکون کارباید 45 سانتی متری را در نظر بگیرید. در دو طرف این هیتر مناطق سرد و در وسط آن منطقه گرم وجود دارد.
بیشتر بخوانید: درباره اجزای المنت فلنچ دار چیست؟
حرارت در بین اجسام توسط یکی از سه مکانیسم زیر جریان می یابد:
- هدایت
- انتقال همرفت (یا انتقال جرم)
- تشعشعات
انتقال حرارت رسانا هنگامی اتفاق می افتد که اختلاف دما در یک جسم وجود داشته باشد. به عنوان نمونه،جریان گرما که در صورت افزایش دمای داخل (یا پایین تر) از دمای بیرون در داخل دیوار ساختمان، رخ می دهد. انتقال حرارت همرفتی شامل جریان گرما در مایع یا گاز است. به عنوان مثال زمانی را در نظر بگیرید که یک فن، هوای خنک را درون یک جسم داغ می بلعد.
در نتیجه هوا بخشی از گرمای جسم را از بین می برد. انتقال حرارت تابشی، مانند انتقال رسانا، ناشی از اختلاف دما بین اشیاء است. بدین منظور برای جریان یافتن گرما نیازی به محیط فیزیکی ندارد (یعنی گرمای تابشی می تواند از طریق خلاء جریان یابد). بارز ترین مثال برای این مکانیسم انتقال گرما از خورشید به زمین می باشد.
اما بسیار غیر خطی است (این روش به مکانیسم چهارم اختلاف دما بستگی دارد) و در اینجا مورد بحث قرار نمی گیرد. بحث ما همچنین در اینجا به چند روش دیگر محدود خواهد شد، و به اختصار در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

المنت
واحدهای استاندارد المنت چیست؟
در ادامه واحدهای اندازه گیری متداول برای خواندن سیستم های مکانیکی در واحدهای SI آورده شده است. اگر با طراحی یا خرید الم نت های حرارتی سر و کار دارید بهتر است حداقل نام این واحد ها را شنیده باشید.اگر هم از قبل این واحد ها را بلد هستید و تسلط دارید، خالی از لطف نیست که برای شما یادآوری شود.
تعداد واحد های مرتبط با سیستم های حرارتی از قبیل المنت ها در استاندارد های بین المللی زیاد است.به همین دلیل در ادامه متن به مقادیر اساسی و کاربردی اشاره خواهیم کرد:
- زمان – ثانیه دوم
- انرژی – ژول (J)
- توان (یا جریان گرما) – q وات (J / s)
- دما – θ K
توجه داشته باشید که ما به طور کلی در سیستم های حرارتی به اختلاف دما علاقه مند هستیم. لازم بذکر است که اختلاف دما در کلوین و سلسیوس برابر است. به همین دلیل ما بطور معمول از درجه حرارت سانتیگراد (C) به جای کلوین (K) استفاده خواهیم کرد. - مقاومت حرارتی – R K / W
- رسانایی حرارتی – KT W / K
- ظرفیت حرارتی – C J / K
- سرعت جرم – G کیلوگرم در ثانیه (کیلوگرم در ثانیه)
- گرمای خاص – CP / J / (kg-K)
- انرژی گاهی اوقات در کالری ها بیشتر از ژول اندازه گیری می شود. تبدیل 1 J = 0.239 کالری است.
کاربردهای المنت در صنایع
- صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
- استفاده در لوازم خانگی برقی
- صنایع پلاستیک
- صنایع شیمیایی
- صنایع فولاد
- صنایع حودروسازی
اجزای المنت سرامیکی حرارتی
المنت سرامیکی چیست؟
المنت سرامیکی، همانطور که از نام گذاری آن نیز پیدا است، به واسطة استفاده از قطعات سرامیکی در ساخت آن شناخته می شود.سرامیک به دلیل مقاومت بسیار زیادی که در برابر گرما دارد یک خاصیت مهم در المنت سرامیکی ایجاد کرده است و آنهم این است
که این المنتها دارای یک مقاومت بسیار زیاد در برابر جریانهای الکتریکی بسیار بالا هستند. بر روی لایه خارجی و بیرونی المنت سرامیکی یکلایه فلز وجود دارد.اجزای المنت سرامیکی حرارتی
المنت سرامیکی با مقاومتهای متفاوتی در برابر گرما تولید میشوند و بهوسیلهی سرامیکی که در آنها بهکاررفته شده است از خود گرما و حرارت تولید میکند. این گرما میتواند محیط را گرم کند.اجزای ال منت سرامیکی حرارتی
جنس المنت سرامیکی از نیکل و کروم است و کاربردهای بسیار زیادی در صنایع برق و الکترونیک و سایر صنایع دارد. المنت سرامیکی کارایی و بهره وری بالایی دارد و قادر است گرما را تا شعاع قابل توجهی پخش کند.اجزای المنت سرامیکی حرارتی
همین امر باعث شده است تا از این نوع المنت برای بسیاری از کاربردهای صنعتی و یا مهندسی استفاده شود. در این میان می توان به صنایع بسته بندی، خشک کردن محصولات و یا جهت خشک کردن رنگ اشاره کرد.
از این نوع المنت جهت تغییر شکل دادن به اجناس با کمک گرما نیز استفاده می شود. یکی دیگر از کاربردهای المنت سرامیکی برای گرم کردن محیط است و استفاده های این چنینی از آن در محیط های سوناهای خشک نیز متداول است.
بسیاری از دستگاه های سونای خشک امروزی بهجای استفاده از کوره های فلزی، از المنت های سرامیکی استفاده می کنند. یک المنت سرامیکی عموماً قادر خواهد بود تا در دمایی بین 300 الی 700 درجه سانتی گراد کار کند و طول موج های بین 2 الی 10 میکرون را تولید کند.
بیشتر اجناس پلاستیکی و به صورت کلی پلاستیک ها، اشعه فروسرخ دارای این طول موج را بهتر جذب می کنند. به همین دلیل است که امروزه المن ت های سرامیکی به عنوان یکی از محبوب ترین دستگاه های تولید کننده اشعه فروسرخ شناخته می شوند.اجزای المنت سرامیکی حرارتی
در اطراف این الم نت ها، معمولاً از قاب های آلومینیومی نیز استفاده می شود تا قدرت تابش و پخش کردن این انرژی را بیشتر و هدفمندتر سازد.

المنت
اجزای المنت سرامیکی حرارتی
1) غلاف استیل مقاومت در برابر زنگ زدگی و درجه حرارت بالا و پشتیبانی مکانیکی قوی را فراهم می کند.اجزای المن ت سرامیکی حرارتی
2) عایق سرامیکی مانع از از دست دادن حرارت، در نتیجه کاهش هزینه های انرژی است.
3) سیم نیکل و کروم با درجه حرارت بالا
4) حداکثر تراکم وات: 6 W / cm² (تحمل توان: + 10٪ -5٪)
5) حداقل قطر : 60 میلیمتر
6) حداقل ارتفاع : 25.4 میلیمتر
7) ضخامت: 12 میلیمتر
8) فاصله استاندارد: 9mm
المنت سرامیکی دو تیکه معمولا در اندازه های بزرگتر از قطر 21 ساخته میشوند ، در هنگام استفاده از یک المنت اگر بخشی که روی آن بسته میشود محدودیت فضا داشته باشد.اجزای المنت سرامیکی حرارتی
این المنت ها به دو بخش تقسیم میشود و راحت روی لوله بسته میشوند. این دستگاه با انواع عایق ها و روکش ها ساخته میشوند
بیشتر بدانید :المنت فلنج دار
تولید کننده المنت در المنت اریان
تولید کننده المنت در المنت اریان
المنت سیلیکون کارباید
المنت سیلیکون کارباید نوعی ال منت غیر فلزی است که برای دماهای بالا مناسب است.
رنج حرارتی این نوع المن ت تا ۱۶۵۰ درجه می باشد.تولید کننده المنت در المنت اریان

المنت
المنت سیلیکون رابر اسپیرال یک طرفهاز مزیت های دیگر این المنت باید به اقتصادی بودن آن
نسبت به دیگر المنت ها مخصوصا در استفاده از کوره
های الکتریکی اشاره کرد. می توان آن را به بخش های
میانی و دو سر انتهای ال منت تقسیم کرد. اندازه گیری هیتر سیلیکون کارباید برخلاف دیگر الم ت ها که به واتهستند به اهم است.
بر اساس نوع ظاهری هیتر سیلیکون کارباید ممکن استدر دو بخش انتهایی ال منت دارای اتصالات برقی داشته باشد.
(که به آن طرف سرد هم گفته می شود) شکل های ظاهری در ادامه توضیح داده خواهند شد.
این المنت هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی مورد استفاده در کوره های صنعتی قرار می گیرند.
بخش میانی المنت میتواند به صورت مارپیچی باشد.
قسمت میانی و حرارتی المنت مقاومت به مراتب بالاتری نسبت به قسمت های انتهایی المنت دارد.
مقاومت در شرایط محیطی المنت سیلیکون کارباید
یکی از دلایل استفاده از الم نت سیلیکون کارباید در صنایع مختلف مقاومت آن در شرایط محیطی نامناسب است.
به دلیل روکش از جنس دی اکسید سیلیسیوم در برابر زنگ زدگی و اکسیده شدن مقاوم است.
همچنین در شرایط خورندگی بالا و شرایط اسیدی کاربر بسیار خوبی دارند.
به همین دلیل در هوای آزاد به صورت طولانی مدت به کار گرفته می شوند
موارد استفاده المنت سیلیکون کارباید
المن ت های سیلیکون کارباید همانطور که تا اینجا توضیح داده شد دارای رنج حرارتی بالا (۶۰۰ تا ۱۶۵۰ درجه) هستند.
همچنین مقاومت بالا در برابر شرایط اکسیده شدن دارند.تولید کننده الم نت در الم نت اریان
به همین دلیل در صنایعی که دارای کوره عملیات حرارتی هستند مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین در صنایعی که المن ت ها در شرایط خورندگی بالا یا در مجاورت بخار اسید
و شرایط مشابه قرار می گیرند گزینه بسیار خوبی هستند.
در کوره های پیوسته و کوره های محفظه ای هم کاربرد بسیار دارد.
هیتر های سیلیکون کارباید اصولا به صورت تکی استفاده نشده و به صورت سری استفاده می شوند.الم نت
انواع ظاهری المنت سیلیکون کارباید
هیتر سیلیکون کارباید از لحاظ ظاهری دارای تنوع بسیاری هستند. از انواع آن می توان از:
میله ای – ساده به صورت یک میله صاف و بدون پیچ خوردگی
اسپیرال – که دارای پیچ خوردگی است که خود دو مدل یک طرفه و دو طرفه دارد
U شکل و W شکل
دمبلی – دو سمت اتصالات برآمده و سمت میانی باریکتر
در عکس های زیر می توانید تفاوت های ظاهری انواع مختلف هیترهای سیلیکون کارباید را بررسی کنید.
المنت نوع ميله اي

المنت
اين نوع از الم نت سيليكون كاربايد براي رنج حرارتي 600 تا 1600 درجه سانتي گراد قابل استفاده مي باشند .
اين المن ت هم در اتمسفر هوا و هم در اتمسفر محافظ قابل نصب و كار برد مي باشد .
اين تيپ از المن ت هم بصورت افقي و هم بصورت عمودي قابل نصب در كوره ها مي باشد و
به هيچ نگهدارنده اي نياز نخواهند داشت.تولید کننده الم نت در الم نت اریان
منطقه حرارتي اين الم نت در وسط الم نت بوده و دو سر الم نت منطقه سرد و
محل اتصال الكتريكي مي باشند قطر اين نوع از المنت در كل طول المن ت يكسان مي باشد.
المنت فنري ميله اي
منطقه حرارتي اين المنت بصورت مارپيچ مي باشد.
اين تيپ از المنت های حرارتی داراي مقاومت حرارتي و خوردگي بيشتري به نسبت نوع هاي ديگر اين المنت مي باشد.
منطقه حرارتي داراي مقاومت بسيار بيشتري به نسبت دو سر انتهايي المنت مي باشد .
اين المنت های حرارتی به راحتي قادر به كار در دماي حداكثر 1600 درجه سانتي گراد مي باشد.
اين المنت های حرارتی هم براي كوره هاي پيوسته و هم براي كوره هاي محفظه اي قابل كاربرد و نصب مي باشد .
از ويژگي اين المنت های حرارتی تحمل شوك هاي حرارتي و الكتريكي در سيكلهاي گرم و سرد شدن سريع كوره ها
مي باشد.
المنت فنري دوبل

المنت
مشخصات ويژگي هاي فني اين المنت مشابه با المنت فنري ميلهاي مي باشد
و تنها تفاوت اين المن ت با نوع ميله اي آن در نحوه اتصال الكتريكي و بهره مندي اين المنت از يك منطقه سرد مي باشد .
بطوريكه هر دو سر اتصال الكتريكي اين المنت در يك سر المنت پيش بيني شده است .
اين ويژگي در نصب اين المنت در كوره هاي كوچك آزمايشگاهي بسيار بارز و قابل توجه مي باشد .
اين المنت را مي توان هم بصورت افقي و هم بصورت عمودي نصب نمود .تولید کننده المنت در المنت اریان
المنت شكلW
اين تيپ مشابه نوع U بوده و تنها تفاوت آنها در تعداد الم نت ها مي باشد
كه در نوع W تعداد الم نت هاي ميله اي سه عدد مي باشد. ساير نكات مطرح شده
در بخش المنتهاي حرارتی نوعU براي اين الم نت نيز صادق مي باشد.
شايان ذكر كه توان حرارتي ايجاد شده در اين الم نت بسيار زياد مي باشد.تولید کننده المنت در ال منت اریان
المنت شكل U

المنت
اين المنت از اتصال دو المن ت ميله اي به يكديگر و با قطر يكسان تشكيل شده است .
هر پايه از المن ت داراي يك منطقه حرارتي و يك منطقه اتصال سرد مي باشد .
مقاومت الكتريكي هر يك از پايه ها با ديگري برابر بوده تا حداكثر يكنواختي را ايجاد نمايد،
اتصال دو الم نت به يكديگر توسط يك قطعه با مقاومت بسيار كم محقق شده است .
اين الم نت را نيز مي توان بصورت افقي يا عمودي در داخل كوره نصب نمود و بي نياز از ساپورت و نگهدارنده مي باشد
المنت آریان تولید کننده المنت ایران
المنت آریان تولید کننده المنت ایران
المنت شیشه ای
المنت های شیشه ای ابزارهائی هستند که کارشان تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی و گرمایی است .
آشنایی با المنت شیشه ای

المنت
المنت شیشه ای یا المنت کوارتز همانطور که از اسم آن مشخص است ،
بدنه ی اصلی آن از شیشه و البته شیشه ای خاص است .المنت آریان تولید کننده المنت ایران
ساختار این این ابزار بدین گونه است که فضای درونی آن ، از گاز هالوژن پر شده است و
امکان افزایش دما تا بیش از 2600 درجه سانتیگراد را فراهم می سازد .المنت آریان تولید کننده المنت ایران
این هیتر جریان الکتریکی را از مقاومت های مخصوص عبور داده
و به اشعه ی مادون قرمز تبدیل می کند ، در نتیجه ایجاد حرارت به سرعت بوجود می آید .
المنت شیشه ای کوارتز دارای انتقال قوی ، حفاظت از محیط زیست و بدون اشعه ی UV می باشد
که متشکل از یک سوپر آلیاژ نیکل کروم است و به صورت یک فنر درآمده است .
این فلز داخل یک لوله ی شیشه ای قرار می گیرد .المنت آریان تولید کننده المنت ایران
سرعت عمل بالا در گرم کردن ، این مبدل های حرارتی را به گزینه هی محبوب جهت استفاده تبدیل کرده است
اجزای سازنده ی این المنت ها عبارتند از :
شیشه ی کوارتز ، سیم کروم نیکل ، سرامیک و سرپیچ .
جنس شیشه ای این نوع الم نت ها باید به گونه ای باشد که وقتی حرارت الم نت بالا می رود
مقاومت داشته و شکسته نشود . معمولا جنس این نوع از الم نت ها از دو مدل شیشه پیرکس
و کوارتز درنظر گرفته می شود .
چون این دو نوع از مواد اولیه از مقاومت بالاتری نسبت به سایر مواد برخوردار هستند
( البته همانطور که در مقابل حرارت مقاوم هستند ، می بایست از ایجاد ضربه به آنها و یا برخورد آنها به اجسام سخت
جدا خودداری کرد ) .الم نت آریان تولید کننده الم نت در ایران
استفاده از الم ت های شیشه ای مزایای بسیاری دارد
که از مهمترین آنها تابشی بودنشان است .
از دیگر مزایای آن دم نیاز به پیش گرما می باشد ، چون به محض استارت جهت
روشن شدن تولید گرمای آن شروع می گردد .
بی صدا بودن ، نصب و استفاده ی آسان از دیگر مزایای الم نت شیشه ای نسبت
به سایز تولیدکنندگان حرارتی نیز گفته می شود . بطورکلی در دو مدل جیوه دار
( رفلکتوری ) و ساده که تنها فرق آنها در میزان تابش نور و حرارت است ، موجود می باشد .
از سویی دیگر این نوع از المنت ها را می توان براساس نوع کانکشن به دو گروه تقسیم کرد
در نوع اول دوسر المنت سرامیکی است که کانکشن برقی درون آن به فنر داخل المنت وصل می شود .
این نو المنت که به المنت تابشی معروف است تقریبا در بخاری های برقی مورد استفاده هستند .
نوع دوم کانکشن المنت تنها از یک سمت لوله المنت است .
در این حالت طرف دیگر المنت بسته است ،
این فرم بدین جهت است که عموما برای ایجاد حرارت در مایعات استفاده می شوند ،
به همین خاطر نباید به نحوی باشد که از کوچکترین احتمال نفوذ مایعات
و بالخصوص مایعات اسیدی به درون آن جلوگیری گردد .
المنت های شیشه ای ازنظر ظاهری به :
المنت صاف ، المنت گرد و دوقلو و شکل خاصی که شبیه به n انگلیسی با دو شاخک کوچک بیرون زده است
تقسیم می شوند .
بیشتر بدانید:درباره خرید المنت میله ای
همچنین ازنظر رنگ به : المنت شفاف ، بازتابنده ی طلاروبی ، شیری ، سفید و سیاه ساخته می شوند .
مهمترین کاربردهای المنت های شیشه ای
- خمکاری لوله های پی وی سی در صنایع گرمایشی پلاستیک .
- گرمایش و حرارت دهی اولیه پریفورم های پت .
- شیرینگ گرمایی و امور آزمایشگاهی و تحقیقاتی ، صنایع چاپ و فیلم سازی .
- ترموفرینگ ، خشک کردن سطوح و پتروشیمی و رنگ سازی .
- حرارت دهی بالا در ساخت شیشه ، نساجی و الکترونیک .
- گرمایش و پخت غذا و گرم نگه داشتن غذاهای طبخ شده
تفاوتی خاص و نکته ای مهم
همانطور که متوجه شده اید این المنت ها تشابه ساختاری زیاد با لامپ های رشته ای دارد .
این تصور تاحدی صحیح است ، اما تفاوت اصلی این دو المنت در نوع عملکرد رشته های آنهاست .
در المنت های شیشه ای بیشتر مقدار انرژی تولید شده ازطریق تبدیل به گرما می گردد
و بخش کوچکی از آن تبدیل به نور می شود .
در حالیکه در لامپ های رشته ای این مساله ی بسیار مهم تقریبا معکوس است
و در لامپ های رشته ای بخش مهم انرژی های دریافت شده جهت تبدیل به گرما ، هدر رفته و ازبین می رود .
نگاهی دقیق تر به انواع المنت های شیشه ای
المنت شیشه ای دارای انواع و مدل های مختلفی است .
از انواع پر استفاده در صنایع گوناگون می توان از مدل های رفلکتوری و ساده نام برد .
مدل های رفلکتوری دارای شیشه ی پشت سفید و مات است .
این المن ت براساس نوع کانکشن به دو گروه تقسیم می شوند .
در نوع اول دو سر الم نت سرامیکی است که کانکشن برقی درون آن ،
به فنر داخل الم نت که از یک سوپر آلیاژ نیکل کروم می باشد که به صورت یک فنر درآمده است وصل می گردد .
این نوع المنت به تابشی معروف است که یکی از تفاوت های اصلی آن
با المن ت های دیگر ازجمله المنت میله ای است . داخل المنت شیشه ای کوارتز از گاز هالوژن پر شده اند .
این هیتر جریان الکتریسیته را از مقاومت های مخصوصی عبورداده و به اشعه ی مادون قرمز تبدیل می کند
که در نتیجه باعث ایجاد طراوت بالا در کمترین زمان ممکن است .
این نوع المنت از انواع پر مصرف در انواع المنت هستند .
در زمان انتخاب نوع الم نت به نقاط ضعف و قدرت آن توجه فرمایید
المنت شیشه ای دربرابر ضربه و لرزش های زیاد و پرشدت مقاومت بالایی ندارد ،
درصورتیکه امتیازات این المنت نظر شما را جلب کرده است دقت فرمایید
که میزان ضربه و لرزش در محیط شما چه مقدار است .المنت آریان تولید کننده المنت ایران
المنت شیشه ای کوارتز
دارای انتقال قوی، حفاظت از محیط زیست و بدون اشعه UV هستند. المنت شیشه ای حرارتی دارای منابع گرمای
بالا هستند. قدرت کامل در عرض یک ثانیه از سوئیچینگ رسیده است.المن ت آریان تولید کننده المنت در ایران
به طور مشابه، در طول یک ثانیه از خاموش شدن هیچ نیرویی دریافت نمی شود. المنت آریان تولید کننده المنت در ایران
خرید انلاین المنت در المنت اریان
المنت نواری
المنت نواری یا (Strip Heater) ، که با نام الم نت های کامپوننتی (Component Heaters) نیز شناخته می شوند،
شیوه ساده ای برای استفاده از محیط سطح برای انتقال حرارت به صورت موثر هستند.المن ت سرامیکی
الم نت های نواری محصولات گرمازای بسیار پر استفاده صنعتی می باشند.
این مدل الم نت را می توان به آسانی با یک کنترلر حرارتی مانند ترموستات مکانیکی یا
یک ترموستات بی متال مقرون به صرفه کنترل کرد.
المن ت نواری از یک قطعه نوار فلزی تشکیل شده که از درون آن سیم المنت عبور کرده.
بین نوار فلزی و سیم الم نت معمولا یک لایه عایق وجود دارد.
این کنترلر به طور معمول بر روی سطح که قرار است حرارت آن را بالا ببریم نصب می شود.
تعبیه کردن سوراخ هایی بر روی الم نت شیوه ای بسیار کاربردی برای نصب کردن الم نت
به طور امن بر روی هر نوع سطحی است. بسیاری از افراد همچنین یک سیم سربی
که از یک سمت المنت خارج می شود استفاده می کنند که باعث می شود سیستم انعطاف پذیرتر شود.
خرید انلاین الم نت در المن ت اریان
توضیحات مختصری درباره المنت نواری
دمای المنت های نواری در صورت استفاده از اکسید منیزیم (MgO) با کیفیت بالا،
که در المنت های میله ای استفاده می شوند، می تواند به ۲۶۰ درجه سانتی گراد برسد. المنت سرامیکی
با توجه به مقرون به صرفه بودن المن ت های نواری، این الم ت ها انتخاب بسیار خوبی
برای گرم کردن سطوح کوچک است.خرید انلاین المنت در الم نت اریان
المنت های نواری از یک المنت حرارتی، یک غلاف و سخت افزار نصب تشکیل می شوند.
اگر بخواهیم از المنت نواری به عنوان گرمایش تابشی استفاده کنیم
می توانیم از باله برای افزایش سطح المنت و مقدار انتقال حرارت به هوا استفاده کنیم.
المنت های نواری را می توان به به سطوح سخت مختلف پیچ کرده یا با گیره بست
و در بیشتر اوقات در کاربردهای داخلی استفاده می شوند.
خرید انلاین ال منت در المن ت اریان
سنسور RTD در المنت اریان
سنسور RTD در المنت اریان
سنسور RTD یا حسگر مقاومتی دما چیست؟
حسگر مقاومتی دما یا Resistance Temperature Detector – RTDs، سنسورهای اندازه گیری دما به روش تماسی هستند.سنسور RTD در المنت اریان
سنسور هایRTD از فلز هایی با جنس خاص همچون پلاتین،
نیکل یا مس ساخته شده است و مقاومت الکتریکی آن ها با نوسان دما به صورت خطی تغییر می کند.
مقاومت الکتریکی عموماً با افزایش دما، افزایش می یابد و در این حالت تجهیز اندازه گیری ضریب دمایی مثبت دارد. مقدار ضریب دمایی، حساسیت RTD را تعیین می کند.سنسور RTD در المنت اریان
از آنجا که سنسور های RTD شکننده هستند، درون یک پوسته محافظ قرار داده می شوند.
RTD ها به نسبت ترموکوپل ها دقت بسیار بالایی دارند و جهت اندازه گیری دما های زیر 600 درجه سانتی گراد،
به تدریج جایگزین ترموکوپل ها می شوند شایان ذکر است
در مدارات آنالوگ بیشتر از RTD ها به عنوان سنسور های دما استفاده می شود.سنسور RTD در المنت اریان
سنسورهای RTD بر اساس روش ساخت
سنسور هایRTD با توجه به نحوه ساخت به دو نوع سیم پیچی شده و فیلم نازک تقسیم می شوند،
که در زیر به شرح هر یک می پردازیم:
سنسور RTD سیم پیچی شده
اکثر عناصر RTD از یک سیم پیچ خورده ریز در اطراف هسته سرامیکی یا شیشه ای تشکیل شده است.
این عنصر معمولاً بسیار شکننده است، بنابراین برای محافظت در برابر اتصال کوتاه و
ایجاد مقاومت لرزشی غالباً درون یک پراب غلاف قرار می گیرد.سنسور RTD در المنت اریان
RTD های سیم پیچی شده پایدار می باشند
اما به دلیل پایین بودن هدایت الکتریکی بین پلاتین و نقطه مورد اندازه گیری،
دارای پاسخ حرارتی کند می باشند. این نوع سنسور ها جهت کار در هر محیطی و هر نوع کاربردی مناسب می باشند.سنسور RTD در المنت اریان
سنسور RTD فیلم نازک
در سنسورRTD فیلم نازک یک لایه پلاتین به شکل مقاومت روی یک لایه سرامیک قرار می گیرد
و سپس این فیلم با شیشه یا اپوکسی پوشانده می شود تا در برابر رطوبت و ارتعاش مقاوم گردد.
RTD های فیلم نازک دارای پاسخ حرارتی سریع، حساسیت پایین نسبت به ارتعاش و
دارای قابلیت ایجاد مقاومت بالاتر برای یک اندازه مشخص می باشند.
این RTD ها دارای پایداری کمتری نسبت به RTD های سیم پیچی شده می باشند،
ولی به دلیل قیمت بسیار پایین تر, کاربرد بسیار فراوانی دارند.
اجزاء تشکیل دهنده سنسور RTD
اجزاء تشکیل دهنده حسگر های مقاومتی شامل المان مقاومتی، اتصال فرآیند، سیم کشی، انتهای سرد، لوله RTD و قطر خارجی می باشد که در ادامه به شرح هر یک می پردازیم:
المان مقاومتی پلاتین
بخش اصلی اندازه گیری دما المان مقاومتی می باشد که این المان می تواند از جنس پلاتین، نیکل و مس باشد. طول المان مقاومتی از ⅛ تا 3 اینچ متغییر می باشد. ضریب دمای استاندارد آلفا 0.00385 و مقاومت استاندارد 100 اهم در 0 درجه سانتیگراد است.
اتصال فرایند
اتصال فرآیند در RTD ها همانند ترموکوپل شامل تمامی اتصالات استاندارد از قبیل اتصالات فشاری، جوشی، فنری و غیره می باشد.
سیم کشی
RTD ها به صورت دو، سه و چهار سیمه ساخته می شوند.
RTD های چهار سیمه جهت اندازه گیری دقیق دما در موارد خاص به کار می روند و دارای دوسیم برای انتقال جریان حسگر و دوسیم جهت اندازه گیری ولتاژ روی عنصر حسگر می باشند.
عایق سنسورها و سیم ها با توجه به نوع کاربرد انتخاب می شود، عایق سیم ها اغلب تفلون و فایبرگلاس می باشد.
انتهای سرد
اتصال سرد در RTD ها به صورت دو شاخه، سیم لخت، ترمینال و سایر اتصالات مرتبط با ترموکوپل می تواند باشد.
لوله سنسورRTD
با توجه به نوع کاربرد، از لوله هایی با جنس های مختلف استفاده می شود. برای مثال برای کاربری زیر دمای 500 درجه فارنهایت از استنلس استیل 316 و برای کاربری در دما های بالای 500 درجه فارنهایت از اینکونل 600 استفاده می شود.
قطر خارجی
قطر خارجی RTD، 0.063 تا 500 اینچ می باشد.
تصاویر سنسورRTD
انواع سنسور RTD
RTD ها بر اساس نوع جنس فلزی که در سنسور آن ها استفاده می شود دسته بندی می شوند.
-
سنسورRTD با سنسور پلاتین
RTD ها با المان پلاتین، مرسوم ترین نوع RTD هستند که در صنایع فرایندی استفاده می شوند. پلاتین معمول ترین فلز برای RTD هاست، از جمله ویژگی های پلاتین می توان به موارد زیر اشاره کرد
- خنثی از نظر شیمیایی
- دقت کالیبره شده خوب
- پایدار و تکرار پذیر
- ایجاد رابطه بین تغییرات دما و مقاومت،
- ضریب دمایی بالا
در تقریباً تمامی عملیات فرآوری فلزات مهمترین و گرانترین مرحله گرم کردن است. در زمان انتخاب وسیله گرم کننده (معمولاً کوره یا دمنده) اولین تصمیمی که بایستی گرفته شود این است که از شعله (سوخت) یا المنت حرارتی استفاده شود. این تصمیم معمولاً با توجه به این که هزینه محلی سوخت در دسترس، که به دلیل قیمت پایینتر اغلب kWh است، قادر به جبران ناکارآمدی ذاتی سیستم گرمایش مستقیم مبتنی بر سوخت است یا نه گرفته میشود.
البته، گرم کردن با استفاده از برق ارجحترین روش برای گرم کردن است زیرا دما را با دقت میتوان کنترل کرد. همچنین گرم کردن با استفاده از برق به دلیل هزینه زیست محیطی امحای پسماندههای ناشی از احتراق یا نگرانیها نسبت به آلودگی ناشی از پسماندها بر گرم کردن با شعله ترجیح داده شده است.المنت
المنت حرارتی برقی یکی از مهمترین و گرانترین اجزای دستگاه گرمکن برقی است. قیمت المنتهای حرارتی با توجه به توان دمایی نامی آنها متفاوت است. معمولاً در مورد المنتهایی که قادر به کار در اتمسفرهای اکسیدی هستند، قیمت المنت با بیشینه دمای نامی المنت افزایش مییابد.
البته، قیمت واقعی عملیات لزوماً در قیمت المنت ظاهر نشده است. ایوانز و همکاران (Evans) در این رابطه تحقیق جامعی انجام دادند، او به طور قطعی ثابت کرد که کورههای با المنت حرارتی از جنس مولیبدن-دیسیلیساید بهترین مقدار را دارند (دلیل اصلی آن توانایی بالای انتقال بار در سطح است).
البته حتی در کلاس المنتهای حرارتی مولیبدن-دیسیلیساید، توانهای نامی دمایی بسیار گستردهای برای المنت وجود دارد (مثلاً، MP1700, MP1800, MP1900 و غیره)، که بیشینه دمای کاری المنت را بر حسب درجه سانتیگراد نشان میدهد. تولیدکنندگان متعددی در سرتاسر دنیا المنتهای حرارتی برقی را تولید میکنند.
معمولاً عمر المنت حرارتی برقی یک کوره با توجه به نزدیکی بیشینه دمای کاری نامی المنت به دما فرآوری کارگاه تعیین شده است. در صورتی که از المنت حرارتی برقی در دماهای نامی استفاده شود، المنتها بر اثر نازک و ذوب شدن ناشی از خزش، یا نازک شدن ناشی از اکسیداسیون و در نتیجه خرابی از کار میافتند. شکل ۱ یک نمونه کوره را نشان میدهد.
در این شکل تمامی المنتهای حرارتی توضیح داده شده در جدول ۱ به صورت شماتیک نشان داده شدهاند. برای محاسبات مطرح شده در این مقاله، گرم کردن غالب پنج وجهی برای یک قطعه مکعبی شکل که روی کف کوره قرار دارد، در نظر گرفته شده است.المنت
پرسشی که نویسندگان در این مقاله به دنبال پاسخ به آن هستند این است که آیا بین دمای گرم کردن و بهرهوری کلی همبستگی وجود دارد یا خیر. در رابطه با اهداف این مقاله، بهرهوری به صورت kg/h ماده فرآوری شده محاسبه شده که به صورت بازده عملیات، هزینه انرژی و ساعت کار نیروی انسانی ظاهر میشود.
برعکس، پرسشی که مطرح میشود این است که در مقایسه با المنتهای حرارتی ارزانتر ولی ظرفیت گرمایی کمتر آیا سرمایهگذاری بیشتر روی المنتهای حرارتی برای دستیابی به دمای بالاتر بازده بهتری به همراه خواهد داشت یا خیر. همچنین مهم است بدانیم که آیا میزان منفعت، در صورت وجود، به اندازهای است که استفاده از المنت حرارتی با ظرفیت گرمایی بالاتر را برای یک فرایند خاص توصیه کند.المنت
در اغلب موارد، به عنوان مثال، بایستی بین استفاده از المنتهای حرارتی سیلیکون-کاربید (بیشینه دمای °C1550) و المنتهای حرارتی رقیب (بیشینه دمای °C1900 [کلاس MP1900]) انتخاب صورت گیرد.
تا به حال مهندس طراح/کارگاه بایستی تصمیمگیری را بر اساس فقط اطلاعات مربوط به هزینه اولیه المنت یا نتایج حاصل از محاسبات پیچیده مطرح شده در مرجع ۱ انجام دهد. تنها حالتی که تصمیمگیری در آن به راحتی در دسترس است مربوط به دماهای زیر °C 1000 است، در این دماها وجود همرفتی کنترل فرایند و بازده را به شدت افزایش میدهد. بعد از شبیهسازیهای گسترده عددی، نتایح به دست آمده از فرمولاسیونهای جدید برای رفع مشکل بازده حرارتی وارد نمودارهای اصلی شدند که مقایسه بهرهوری نسبی برای هر وضعیت گرم کنندگی را نشان میدهد
. برای نشان دادن استفاده از نمودارهای اصلی برای تصمیمگیری در مورد پیکربندی گرم کردن یک مثال ارائه شده است در این مثال هزینه اولیه تجهیزات سرمایهای عامل اصلی در فرایند تصمیمگیری است.المنت
فروش المنت نواری با بهترین قیمت
شبیهسازی
قطعهای که درون کورهای که دیوارهای آن به پنج وجه آن تابش دارند قرار گرفته بود، تحت نظر گرفته شد. معادلات لازم برای حل دمای قطعه در ستون “اصول” نشان داده شده است. توجه داشته باشید که معادلات کاملاً غیرخطی هستند. مدل محدود استفاده شده در این جا در متون متعددی توضیح (مثلاً مرجع ۳) و جزئیات مشتقگیری و فرضیات در ستون “فرمولاسیون مدل” ارائه شده است.المنت
نشانهها به صورت زیر تعریف شدهاند:
- θ : دما بدون بعد
- τ: زمان بدون بعد (tα/L2)
- α : ضریب پخش گرمایی
-
- σ : ثابت استفان-بولتزمن
- ε : قابلیت انتشار
- L : طول قطعه
- K : هدایت گرمایی
- t : زمان بدون بعد
- q : شار حرارتی
- و Tw: دمای دیواره.
توجه داشته باشید که متغیرهای اصلی بدون بعد N و Θw میتوانند به ترتیب نشاندهنده دمای دیواره و معکوس شار حرارتی باشند.
محاسبه زمان لازم برای این که کل قطعه تا دمایی مشخص به طور یکنواخت گرم شود با در نظر گرفتن دمای ثابت تابش (مربوط به یک دیوار ثابت یا دمای المنت گرم کننده) و سپس اجرای شبیهسازی برای عدد انتخابی برای متغیرهای مختلف از جمله اندازه قطعه تعیین شده است.
شبیهسازی زمانی خاتمه یافت که به دمای از پیش تنظیم شده (پردازش) رسیدیم. پس از این که به دمای از پیش تنظیم شده رسیدیم، معمولاً کورههای الکتریکی توان لازم جبران تلفات حرارت از نسوزها را تنظیم کرده و بهرهوری تحت تاثیر دمای دیواره نیست.المنت
نتایج
در ابتدا، برای به دست آوردن تصویری از زمان لازم برای این که با تغییرات در N، دمای بدون بعد دیواره، و دماهای مختلف از پیش تنظیم شده (دمایی که قطعه درون کوره به آن رسیده است) شبیهسازی انجام شد. شکلهای ۲ و ۳ تغییر در زمان بدون بعد محاسبه شده برای پردازش با تغییر در عدد بدون بعد، N، برای دو ماده مختلف را نشان میدهند. توجه داشته باشید که دو منحنی عملیات فلزی و ذوب آلیاژهای آلومینیومی تا شرایطی که معمولاً برای عملآوری اکسید آلومینیوم تجربه میشوند را شامل میشوند.
بنابراین در این دو منحنی مقیاس عملآوری قطعات فلزی و سرامیکی در نظر گرفته شده است. همانطور که در شرایطی انتخابی برای شکل ۳ نشان داده شده است، معمولاً قطعات سرامیکی که قرار است روی آنها عملیات حرارتی انجام شود، کوچکتر از قطعات فلزی هستند. برای شبیهسازی شرایطی که در کورههای بزرگ ذوب آلومینیوم با آنها روبرو هستیم بزرگترین اندازه بر حسب متر در نظر گرفته شده است،
البته محاسبات مربوط به گرمای ذوب انجام نشده است (اگر قرار باشد ذوب شدن در نظر گرفته شود، گرمای لازم به همان اندازه گرمای لازم برای رسیدن به نقطه ذوب و زمان تقریباً دو برابر است). هر دو شکل با فرض میانگین هدایت گرمایی و سایر خصوصیات مشخص شده در توضیح شکل رسم شدهاند.المنت
در زمان ایجاد منحنیهای مشابه برای آهن، انتقال حرارت ~۱۶,۰۰۰J/kg از فریت به فاز آستونیت را بایستی در نظر گرفت یا این که گرمای ویژه را به طور مناسب اصلاح نمود. شکل ۴ تغییرات محاسبه شده در زمان بدون بعد برای عملآوری آهن با تغییر در عدد بدون بعد، N، را برای شرایطی از عملیات حرارتی فولادهای فنری تا دماهای معمول برای آستنیت کردن نشان میدهد. در شکل ۴، برای شرایط مرزی در دماهای °C700 و °C 800، دمای دیواره بین °C1150 تا °C1500 تغییر میکند. برای دماهای از پیش تنظیم شده °C1400، دمای دیواره بین °C1500 و °C 1900تغییر میکند.المنت
با در نظر گرفتن L به عنوان حجمی که قرار است عملآوری روی آن انجام شود، نمودارها برای بهرهوری (که به صورت kg/s مادهای که قرار است عملآوری شود) تا رسیدن به دمای از پیش تنظیم شده به دست آمده است.
این نمودارها با استفاده از نمودارهای اصلی محاسبه شده با رایانه که در شکلهای ۴-۲ نشان داده شدهاند، به دست آمده است. در کورههای معمولی دمای المنت گرم کننده معمولاً حدود °C50-100 بالاتر از دمای دیواره است و بنابراین این اشکال مقایسه مستقیمی از تاثیر ظرفیت گرمایی المنتهای گرم کننده روی هزینه عملاوری حرارتی را به دست میدهند. در تمامی مواردف یک وابستگی لگاریتمی خطی با دمای دیواره وجود دارد.
معادلات مربوط به بهرهوری همراه با دمای دیواره برای چند دمای از پیش تنظیم شده تغییر کردهاند تا به شکل زیر تبدیل شوندالمنت
ضرایب a, b, c و d برای هر سه ماده محاسبه و در جدول ۲ نشان داده شدهاند.
بهره پیشبینی شده برای بهرهوری ناشی از دما را میتوان به صورت زیر بیان کرد: در مورد آلومینیوم (یک فلز معمولی)، ۱۵% افزایش در دما منجر به افزایش تقریباً ۶۵% در بهرهوری، و افزایش ۱۰۰% در طول قطعه مورد نظر منجر به افزایش ۲۵۰% برای بهرهوری میشود (افزایش بهرهوری از طریق اندازه را میتوان به راحتی به عنوان افزایش در اندازه کوره تفسیر کرد و فقط یک نتیجه شهودی اتفاقی است).المنت
در مورد اکسید آلومینیوم (یک سرامیک معمولی)، ۱۵% افزایش در دما منجر به افزایش تقریباً ۶۵% در بهرهوری، و افزایش ۱۰۰% در طول قطعه مورد نظر منجر به افزایش ۳۰۰-۲۵۰% برای بهرهوری میشود.
توجه داشته باشید که بهترین راه برای استفاده از اعداد بهرهوری برداشت نسبی است (یعنی برای مقایسه هزینه فرایندهای مشابه انجام شده در کورههایی با ابعاد مختلف یا با عملکرد بهتر المنت). جدول ۳ تحلیل جامعی از افزایش بهرهوری برای اکسید آلومینیوم را نشان میدهد.المنت
بنابراین به نظر میرسد که بهرهوری به روشی مشابه با فرایندهای ذوب در سیستمهایی که به صورت گرمایی فعال شدهاند مقیاسگذاری شده است، در این سیستمها پارامترها به صورت نمایی نسبت به دما مقیاسگذاری شدهاند. توجه داشته باشید که معادلات لازم برای حل مساله گرمایی فاقد هر گونه فرض اولیه برای وابستگی نمایی یا لگاریتمی از هر نوعی است.المنت
قیمت یک کوره معمولی تحت تاثیر المنتهای گرم کننده، نسوزها، و کنترل تجهیزات است. یک کوره با دمای بالاتر معمولاض گرانتر بوده و قیمت بالاتر ناشی از افزایش در قیمت المنتهای حرارتی و نسوزهای کوره است.
جدول ۴ محاسبه بازده در آینده را برای یک کوره مکعبی شکل به ابعاد ۳۶×۳۰×۳۰ سانتیمتر که معمولاً برای پخت قطعات سرامیکی یا عملیات حجم پایین قطعات فلزی از آن استفاده میشود را نشان میدهد. توجه داشته باشید که هر چند قیمت کوره با ظرفیت گرمایی آن افزایش مییابد، ولی جالب این است که بازده سرمایهگذاری بالاتر در دوره زمانی نسبتاً کوتاهتر و با ظرفیت گرمایی بالاتر رخ میدهد.المنت
محدودیت مربوط به محاسبات و پیشبینیها را نیز بایستی مد نظر قرار داد. در محاسبات فرض بر این است که زمان رسیدن به دما در درون کوره سریع است. هر چند این فرض برای برخی از کورههای فلزی، سیلیکون-کاربید، مولیبدن-دیسیلیساید، و Airtorch صحیح است، ولی کورههایی که دارای المنتهای حرارتی ساخته شده از سرامیکهایی همانند زیرکونیوم هستند بسیار کند هستند.المنت
در برخی از موارد خاص، به منظور جلوگیری از گرم شدن بسیار سریع سطح قطعه یا سوختن چسب نرخ گرم شدن کوره را عمداً روی مقدار کم تنظیم میکنند. دورههای نسبی بازپرداخت تحت تاثیر دستکاریهای این چنینی در نرخ گرم شدن قرار دارد البته نسبت برگشت همچنان ثابت خواهد ماند. به طور کلی، وقتی گرادیان دمایی درون قطعه کوچک باشد، محاسبات را میتوان برای پیکربندیهایی با عدد بیو (Biot) پایین به کار برد.
با توجه به این که برای محاسبات از یک مدل محدود استفاده شده، اطلاعاتی در مورد گرادیان دمایی درون قطعات وجود ندارد. البته، اعداد بیو محاسبه شده و محدوده آنها در ستون “محاسبه عدد بیو” نشان داده شده است. در صورتی که گرادیان دمایی مورد توجه است برای محاسبه گرادیان دمایی درون قطعات با اندازه مختلف بایستی به مرجع ۴ یا متون مشابهی که با جریان حرارتی سروکار دارند مراجعه کرد. البته، همانطور که در این ستون ذکر شده و اغلب نیز وجود دارد برای اعداد بیوی پایین این گرادیانها حداقل هستندالمنت
کمی درباره ما
درباره شرکت المنت آرین بیشتر بدانید
_با بیش از 10 سال فعالیت در امر تولید و پخش انواع المنت و لوازم حرارتی و همچنین تجربه همکاری با شرکت ها و کارخانجات گوناگون در سراسر کشور عزیزمان افتخار این را دارد که خدمات ذیل را باکیفیت و استاندارد بین المللی ارایه نماید.
المنت آرین در زمینه تولید انواع المنت های صنعتی و حرارتی و برودتی المنت های فلنج دار میله ای فشنگی حلقه ای سرامیکی ضد اسید و تیتانیوم و…المنت
المنت
انواع کانکتور ترموکوپل
موقعیت کانکتورها معمولاً در محیطهای دما بالا مانند کورهها و ماشین آلات صنعتی است. بنابراین با توجه به این درجه حرارت، سنسور ها و کانکتورها در معرض خوردگی و آسیب مکانیکی قرار دارند. این اتصالات نیاز به جایگزینی گاه به گاه دارند و استفاده از اتصالات و تجهیزات اندازهگیری دمای مناسب اجازه میدهد این کار بدون خطا، سریع و بدون خطر بوجود آمدن اتصال کوتاه انجام شود.المنت
اتصال دو فلز از جنس مختلف باعث ایجاد ترموکوپل ثانویه میشود و در اندازه گیری با استفاده از ترموکوپل در تجهیزات اندازهگیری دما باعث خطا میشود. بنابراین در اتصال ترموکوپل به وسیله اندازه گیری و ترمومتر بایستی از کانکتور استاندارد مربوط به همان ترموکوپل استفاده کرد.المنت
انواع غلاف ترموکوپل چیست؟
-
استیل 316
استیل 316 دارای 16% کروم ، 10% نیکل و 2% مولیبدن است . مولیبدن برای کمک به مقاومت در برابر خوردگی ناشی از کلراید (مثل آب دریا و … ) به آن اضافه میشود .
حداکثر دمای کاری: 900 درجه سانتیگرادالمنت
بهترین مقاومت در برابر خوردگی در فولادهای ضد زنگ آستنیتی.
به طور گسترده در تجهیزات اندازهگیری دمای مورد استفاده صنایع غذایی و شیمیایی استفاده میشود.
-
استیل 304
این آلیاژ ها به استیل نگیر مشهور هستند. در واقع، نگیر بودن، نشان دهنده خواص غیرمغناطیسی این آلیاژ ها به علت دارا بودن زمینه و ساختار آستنیتی آنهاست. با افزودن عناصر آستنیت زا (مانند Ni) می توان آن را در دمای محیط نیز پایدار نمود. وجود 8 تا 10% نیکل به ازای 18% کروم، ساختار فولاد را به صورت آستنیتی پایدار می نماید. این تغییر فاز باعث تغییر عمده خواص مکانیکی از جمله افزایش شکل پذیری آلیاژ می گردد.
حداکثر دمای کاری: 900 درجه سانتیگرادالمنت
مقاومت خوردگی فولاد زنگ نزن 304 از 316 کمتر می باشد. همچنین قیمت این نو استیل از 316 ارزانتر میباشد.
به طور گسترده در تجهیزات اندازهگیری دمای مورد استفاده در صنایع غذایی و شیمیایی (در مواردی حساسیت پایینتری وجود دارد و اولویت هزینه است) استفاده میشود.
-
استیل 321
آلیاژ 321 یک استیل مشابه نوع 304 اما با محتوی تیتانیم است. اضافه کردن تیتانیم اضافه از تشکیل کاربیدها در حین جوشکاری و در دمای 427 تا 816 درجه سانتیگراد جلوگیری میکند.
حداکثر دمای کاری: 870 درجه سانتیگراد
این آلیاژ مقاومت در برابر خوردگی و اکسیداسیون خوبی دارد و هم چنین دارای استحکام خزشی خوبی است.المنت
به طور گسترده در صنایع هوافضا و شیمیایی کاربرد دارد.
-
استیل 314
مقاومترین استنلس استیل نسبت به تحمل حرارت است. استفاده از درصدهای بالای عناصرآلیاژی کرم و نیکل، افزایش استحکام دردمای بالا (فولادهای نسوز) و مقاومت دربرابر پوسته شدن درانواع استینلس ۳۱۰ (۱٫۴۸۴۵) و ۳۱۴ (۱٫۴۸۴۱) را ایجاد کرده است.المنت
حداکثر دمای کاری: 1200 درجه سانتیگراد
به طور گسترده در تجهیزات اندازهگیری دمای مورد استفاده در صنایع هوافضا و شیمیایی کاربرد دارد.
جالب است بدانید SPACEX در پروژه سفر به مریخ از این استیل در بدنه فضا پیما استفاده میکند.
بدون دیدگاه